Sunday, September 5, 2010

KAD RAYA MULTIMEDIA KHAS UNTUK SEMUA BLOGGER

Semalam, aku cuma sempat update satu post je kat blog ni.. Kenapa?

Sebab aku busykan diri aku dengan satu benda.. Agak-agak apa? Tak payah teka pun korang dah tahu kan, punya la bangang aku ni kan.. Tajuk besar-besar tulis KAD RAYA MULTIMEDIA. Aku cipta khas untuk semua blogger yang masih setia bersama Blogging walaupun raya dah dekat.

Aku preview sikit-sikit kat korang apa yang ada dalam kad raya ni..
Ini interface depan, yang berbulat kat ketupat tu adalah pengganti mouse
dan yang berbulat tu, korang boleh buka ke page dalam..


Ok, ini background page dalam, sebenarnya ada lagi, ucapan dan something la.. Korang download dan tengok la eh,, special untuk korang semua..


Kelebihan kad ni, korang nilai la sendiri ye.. Kelemahan, hmmm, first, size yang agak berat.. 6 MB. Aku dah cuba kurangkan dari saiz asalnya 38 MB.. Aku harap korang ambil dan download kad ni eh.. Special for ur all.. Ikhlas ni (Syaitan tengah ketawa..kih kih..).


** Kepada pembaca entry pun boleh ambil juga, kepada semua blogger, tolong komen kalau ada apa-apa yang salah dan tidak puas hati.. Kritikan itu membina semangat dan ilham aku ..Thanksssss...

8 Comment:

Anonymous said...

ciplak 4shared punye..haha

Almy said...

Apa yang ciplak nya??

FarHa said...

wahh dah donload!! cantek2!! hekhek

ASaDa RyutaRo said...

wollah.. tQ.. tQ.. jap. nk dunlod. hee =)

ASaDa RyutaRo said...

pehhhhh.. dpt rm50 tu. hahahahaha..

lawa.. lawa..

Adney said...

nice...

Yiedpozi said...

cantiknya.....

Azura Ani Salaim said...

waaaaaaaa, thanks sweetie, tgh download ni, ihik3x...

Selamat hari raya. maaf zahir dan batin :)