Friday, November 19, 2010

UNTUK PENGGUNA CELCOM SAHAJA

Oppsss.. Kalau korang bukan pengguna celcom, harap-harap jangan baca entry ni sebab mungkin korang akan kecewa dengan apa yang akan bakal korang baca ini. Petang tadi aku dapat mesej dari CELCOM, dan mesej itu sangat mengujakan dan memang menakjubkan.. Cepat naik rambut alfro WOW!!

Ok, ini mesej yang aku dapat dari CELCOM petang tadi. Jom baca sama-sama..

"Nikmati PGGLN & SMS TANPA HAD ke semua no. Celcom hingga 11.59 @ RM2/ sehari! Utk melanggan, taip YESRM2 ke 22188, Promo sah hingga 31/12/10. Dail *1183 utk T&S"


WOW!! Rambut aku naik alfro sampai lebih bangunan Maybank kat perlis ni. Aku tak tahu la samada semua pelanggan Celcom atau pelanggan tertentu ja yang dapat tawaran hebat sepanjang tahun ni. Best best best. Baru ja lebih sebulan lepas dapat free call 7 hari, bukan bonus birthday, tapi bonus WOW!! Thanks Celcom!

Kalau semua pengguna Celcom dapat, jom kita lawan rambut alfro siapa lebih besar :-D

**This is Celcom Territory.. Jap jap jap, Bonus WOW dah tamat kan? So, ni bonus apa eh? Sekali lagi naik bingung..

8 Comment:

Solihin Zubir said...

fuhhhh... biar betik nie....
boleh gayut smpai lebam ni..

moklong said...

lps ni ada org jd burung hantu jgn naik hantu udah ye... hehehe...

misSbLurRy said...

pergggg........mantap nie

yan yan said...

salam..sy pun ada dpt jg..tp tdelte pla sms tu..

Syirahh Nursyahirah said...

syirah pun dpt jugak tawaran tu. tapi tak lyn.

Almy said...

Sbb pa xlyn? rugi taw.. leh la buat team ngumpat ngn bonus tu..huhu

Jejaka Terhangat said...

mcm maxis super saver ke? =p

Jejaka Terhangat said...

Jejaka Terhangat: "Saya Tak Support Artis Hiburan, Anda Bila Lagi??"